Textielreconditionering >> IT structuur

 

IT oplossingen
 

Alles begint bij Alpha, zo ook het oplossen van IT vraagstukken in de supply chain. Een gestroomlijnde EDI maakt Alpha tot een betrouwbaar en flexibel partner voor vele opdrachtgevers. Door nauwe samenwerking met partijen in deze supply chain biedt Alpha aan haar opdrachtgevers een totaalpakket van diensten, van ontvangst in de haven tot aan aflevering van de kleding in distributiecentra of winkels.

Digitale uitwisseling van gegevens

Gebruik makend van draadloze scansystemen, barcodes en de deels geïmplementeerde faciliteiten voor het toekomstig gebruik van tags, speelt Alpha Textielveredeling voortdurend in op de nieuwste snufjes en mogelijkheden in de branche. Dit maakt het niet alleen mogelijk bij digitale uitwisseling van gegevens een zeer hoog percentage leveringsbetrouwbaarheid te garanderen, maar ook dat klanten tijdens het proces on-line toegang hebben tot ordergegevens (EDI).

Beheersing van processen tot in de kleinste details

Door deze hoogwaardige IT structuur beheersen wij onze mechanische en productieprocessen voor hangende en liggende kleding en accessoires tot in de kleinste details. Sinds 1980 is Alpha Textielveredeling uitgegroeid tot een in de branche gerenommeerd bedrijf dat samenwerkt met bekende importeurs en grootwinkelbedrijven.  De goederenstromen worden volledig beheerst en deze zijn volledig in kaart gebracht en gecontroleerd. Voor deze beheersing van goederenstromen is de verklaring ISAE 3402 afgegeven.
 

Betrouwbaar partner

Juist dié combinatie van gevoel voor textiel én een speler in de supply chain met uitstekende (flexibele) EDI maakt Alpha Textielveredeling zo bijzonder en een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers.

 


online toegang tot ordergegevens

 
Wilt u meer informatie: Bel 0186 618077 of mail textiel@alpha-groep.nl


.   

ALLES BEGINT BIJ ALPHA