Ga voor meer informatie naar onze zonnepanelen site: www.zonnepanelen.info


Erkend installateur zonnestroom (PV)


Alpha Techniek levert en installeert zonnepanelen.

Bij de aankoop van ZONNEPANELEN gaat het om een investering voor zo’n 25 jaar! Voor een duurzame investering waarbij lange termijn kwaliteit van groot belang is, laat u zich goed informeren en neemt u geen genoegen met onvolledige of te mooie informatie over hoge opbrengst en korte terugverdientijden. Zeker gezien de groeiende onzekerheid over de achter-uitgang in kwaliteit van vele zonnepanelen is een weloverwogen keuze noodzakelijk!
 
U vergelijkt zonnepanelen op gegarandeerde opbrengst, levensduur en kwaliteit. Waar komt het product vandaan, kan ik eenvoudig verhaal halen als er iets niet functioneert; want hoe betrouwbaar is de leverancier? Is het paneel getest en kan ik dat zien? Hoe staat het met de kwaliteit van de omvormer? En hoe worden de panelen bevestigd; wat is de kwaliteit van kabels en connectoren; hoe weet ik dat de panelen niet van het dak afwaaien of veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om brand te voorkomen?
 
Veel vragen! Daarom hebben wij van Alpha Techniek ons verdiept in de complexe materie van zonnepanelen. Want u legt natuurlijk niet zomaar zonnepanelen op uw dak.

U vergelijkt en maakt een bewuste A-keuze!

Zonnepanelen: TYNSOLAR, poly, 250Wp

Omvormer: Soladin 700/1500 web van Mastervolt voor optimaal rendement

Montagesysteem: Solar-Fix van Fischer met voorgemonteerde compontenten