Technische Activiteiten >> stomerijmachines >> Krebs, Trevil

Kwaliteit uit Zwitserland, zo laten de Krebs detacheersystemen zich het beste karakteriseren.

Meer dan 200.000 textielbedrijven werken met deze systemen.

   

Het Krebs ontvleksysteem is voor alle textielmaterialen geschikt en wordt binnen de textielbranche van spinnerij tot modehuis op grote schaal met succes toegepast. Men gebruikt het voor het verwijderen van alle mogelijke vlekken die ontstaan zijn ten gevolge van naaimachine-olie, smeer, vuilranden, lippenstift, make-up, balpen etcHet Krebs ontvleksysteem is voor alle textielmaterialen geschikt en wordt binnen de textielbranche van spinnerij tot modehuis op grote schaal met succes toegepast. Men gebruikt het voor het verwijderen van alle mogelijke vlekken die ontstaan zijn ten gevolge van naaimachine-olie, smeer, vuilranden, lippenstift, make-up, balpen etc

 

Met het TEX-3 ontvleksysteem van Krebs kunt u goedkoper, beter en vlugger werken. Het TEX-3 systeem is voor groot- en kleinhandel geschikt om ter plaatse vlekken te verwijderen. Het Krebs systeem kan overal optimaal van pas komen.

- Het TEX-3 apparaat is ontwikkeld dankzij een 40-jarige ervaring

- De sproeier die door zijn saffierkop van uitstekende kwaliteit is, zorgt steeds voor de straal die gewenst wordt, van een krachtige reinigingsstraal tot een zachte nevel die er voor zorgt dat er geen kringen in de stof ontstaan.

- een precisiepomp zorgt voor extra druk zodat ook de hardnekkigste vlekken verwijderd kunnen worden

- Het TEX-3 apparaat vergt geen onderhoud

- Het geringe gewicht, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid zijn kenmerkend voor de TEX-3.

 

Met de Krebs methode gaat het verwijderen van vlekken gemakkelijker, vlugger en voordeliger!!

ALLES BEGINT BIJ ALPHA