SERVICE EN ONDERHOUD

Doordacht advies 
Technische mogelijkheden veranderen constant, maar de adviseurs van Alpha Techniek weten de weg als geen ander. Ook de klant staat niet stil. Bedrijven groeien en zoeken nieuwe markten. De technische oplossing van eergisteren kan morgen aan een verbetering toe zijn. De adviseurs van Alpha Techniek luisteren naar de klant en stellen vragen. Zo kom je telkens weer tot een doordacht advies, als basis voor een passende oplossing. 
 
Levering van onderdelen
Bij levering van een order voor onderdelen ter grootte van € 125 of lager wordt voor administratie- en verzendkosten € 25 in rekening gebracht.
 


Onderhoud is behoud 
Regelmatig preventief onderhoud van installaties door STEK-gecertificeerde vakmensen bevordert de bedrijfszekerheid.
De onderhoudsdienst van Alpha Techniek zorgt dat kritieke systemen operationeel blijven.
Ook in geval van nood mag de klant rekenen op snelle hulp, ondersteund door een omvangrijk onderdelenmagazijn.


Alpha Techniek heeft wederom het STEK bedrijfscertificaat kunnen verlengen.
Stichting Emissiepreventie Koudetechniek omschrijft dat het behoud van dit certificaat onze professionaliteit en duurzaamheid aantoont en Alpha Techniek op een kwalitatief hoogwaardig niveau werkzaam is.

Met het STEK bedrijfscertificaat heeft Alpha Techniek een vertrouwd merk achter zich staan en onderscheidt zich hiermee van bedrijven die alleen het F-gassen certicaat voeren en daarmee slechts aan de nieuwe wettelijke verplichting voldoen.
   

   Meer info? Bel ons : 0186 - 618077 of mail ons: verkoop@alpha-groep.nl


 ALLES BEGINT BIJ ALPHA