Alpha Holland is gespecialiseerd in relatiegeschenken en kerstpakketten en is bovendien nummer 1 op het gebied van promotietextiel, zoals fleece truien, t-shirts, baseball caps, stropdassen, jacks, mutsen, bodywarmers, trainingspakken en bedrijfskleding.

Alpha Holland werkt nauw samen met diverse inkooporganisaties in het Verre Oosten. Levering (i.c. 2 tot 3 maanden) via deze inkooporganisaties kan voordelen opleveren.

 

- aanbod volledig textielpakket

- individuele wensen mogelijk, zoals kleurstelling en bedrukking, eigen label

- uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

- kwaliteitscontrole

- ervaring met vele klanten in geheel Europa (groothandels in sportkleding)

- sluitend logistiek systeemNAAR ONZE CATALOGUS


Meer info?

Bel ons: 0186 - 618077 of mail ons:

holland@alpha-groep.nl


Herkomst producten
Vanzelfsprekend betracht Alpha Groep grootst mogelijke zorg met betrekking tot de herkomst van producten. In de landen in het Verre Oosten komt veel kinderarbeid voor, maar Alpha Groep distantieert zich van ontoelaatbare kinderarbeid.Een deel van de door ons geleverde producten (vooral als het gaat om grote afnamen) komt uit China. Onze agent daar controleert met regelmaat de fabrieken die voor ons produceren. Hierbij wordt nadrukkelijk gelet op het voorkomen van kinderarbeid. Wij voeren een verantwoord beleid. En dat blijft niet onopgemerkt; vele vakbonden maken gebruik van onze diensten.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan verder informeren over ons uitgebreid assortiment.


Andere producten
Alpha Holland maakt tevens gebruik van contacten in het Verre Oosten voor het rechtstreeks importeren van meer "branche vreemde" artikelen, zoals beamers en telescoopgeleiders. Informeert u gerust bij Alpha Holland m.b.t. import van diverse artikelen.ALLES BEGINT BIJ ALPHA