Home >> bedrijven
KvK  gegevens bedrijven

Alpha Groep bestaat uit een aantal werkmaatschappijen, die binnen een platte en open groepsstructuur goed samenwerken. Hier leest u welke dat zijn:

ALPHA TEXTIELVEREDELING B.V.
Alpha Textielveredeling legt zich toe op het reconditioneren van kleding. Dat is alles wat er moet gebeuren om kleding winkelklaar en kreukvrij te maken. De meest uiteenlopende handelingen zijn daarbij mogelijk. Strijken, poppen, tunnelen en toppen bijvoorbeeld. Het resultaat is een kledingstuk dat er weer fris en glad uitziet. Alpha Textielveredeling verzorgt ook andere ondersteunende diensten voor de textielhandel. Van labels aanschieten, verpakken in hoezen, riemen rijgen e.d. tot transport en opslag. We kunnen meer dan 1.500.000 stuks kleding voor u kwijt en hebben ruim 4.000 palletplaatsen.

Diensten bestaan uit:
- reconditioneren
- fashion-service
- textielvervoer
Naar onze activiteiten

ALPHA HOLLAND B.V.
Alpha Holland levert producten die mensen blij maken. Relatiegeschenken, premiums, kerstpakketten... U zegt maar wat u wilt en de medewerkers van Alpha Holland zorgen met hun enorme netwerk dat het er ook komt. En als u het nog niet precies weet dan kunt u bij Alpha Holland terecht voor voorbeelden en een advies dat past bij uw budgetten.
- promotieartikelen
- promotietextiel
- import Verre Oosten
- kerstpakketten
- feest/seizoenpakket
- Opslag
- Even voorstellen
www.alpha-holland.nl

ALPHA TECHNIEK B.V.
Onder Alpha Techniek behoort alles wat te maken heeft met levering, installatie en onderhoud van machines en installaties. Stomerijtechniek, metaalontvetting, koeltechniek en magazijntechniek zijn de hoofdgebieden. Het werkterrein is breed. Van deskundig advies tot het regelen van de verbouwing en de bijbehorende papierwinkel.
Alpha Techniek heeft een eigen, gecertificeerde technische dienst voor vakkundige installatie en onderhoud.
- aanbiedingen
- airco
- koeltechniek
- magazijnsystemen
- ontvettingsmachines voor de metaalindustrie
- stomerijmachines
- Puredry
- service en onderhoud
- occasions
- beurs
Naar onze activiteiten


ALPHA VERVOER B.V.

Alpha Vervoer verzorgt het distributietraject voor u. Door volledige automatisering kunnen wij waarborgen dat de goederen op het juiste tijdstip, in de juiste hoeveelheid, op de juist plaats zullen arriveren.

- textielvervoer

Naar onze activiteiten


ALPHA BEHEER B.V.
Het onroerendgoed bedrijf van Alpha Groep. Ooit begonnen met de eigen panden, maar nu ook actief met onroerende zaken daarbuiten. Alphabos is gespecialiseerd in beheer, onderhoud, verhuur, en verkoop van kantoren, winkels, magazijnen, fabriekshallen en andere bedrijfsruimten.
- voor u op zoek
- vastgoed te huur
- vastgoed te koop
- beheer onroerend goed
Naar onze activiteiten

ALPHA SERVICES B.V.
Alpha Services is het intern administratiekantoor van Alpha Groep. Het coordineert de verschillende administratieve handelingen (zoals voorraadbeheer), die we voor onze klanten uitvoeren. Alpha Services beheert ook de verschillende administratieve systemen.
Naar onze activiteiten

ALPHABOS B.V.
Alphabos is eigenaar van al het inventaris en de bedrijfsauto's.

GEFISOL ADVIES B.V.
Binnen Gefisol zijn alle activiteiten op het gebied van ontwikkeling samengebracht. Daarmee voorkomen we binnen Alpha Groep dat we op meer plaatsen het wiel willen uitvinden en concentreren we gelijk alle creatieve en innovatieve kracht en dat moet wel tot resultaten leiden.
- administratie
- onderzoek en ontwikkeling
Naar onze activiteiten
ALLES BEGINT BIJ ALPHA