Home >> Certificeringen

Kwaliteitsmanagement conform ISO 9001:2008

 

 
Keurmerk ethisch en verantwoord zaken doen: EPPA CSR Committed
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Alpha Holland een onlosmakelijk onderdeel van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij onderschrijven dan ook de gedragscode van onze industrie en laten daarmee zien dat wij de geldende wet- en regelgeving ten aanzien van consumentenveiligheid naleven en de fundamentele mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden respecteren.

Alpha werkt conform de gedragscode van PPP/EPPA.

bekijk: PPP EPPA gedragscode
                         Aangesloten bij branchevereniging Platform Promotional Products


 
 

Full AEO, Authorised Economic Operator.
Dit cerficaat biedt voordelen in het internationale handelsverkeer (douanevereenvoudigingen en een veiligheidscertificering) en toont dat Alpha Textielveredeling voldoet aan alle veiligheidseisen als gesteld door de douane. Daarnaast heeft Alpha Textielveredeling de verklaring ISAE 3402 ontvangen waarmee zekerheid wordt gegeven omtrent kwaliteit van interne beheersing en betrouwbaarheid van financiele rapportages. 
 


Met ISAE 3402 wordt de interne beheersing van de goederenstroom aangetoond. De controlebelasting voor opdrachtgevers wordt gereduceerd.
 
Professionaliteit, duurzaamheid en een kwalitatief hoogwaardig niveau van werken: dát is het onderscheid van het STEK bedrijfscertificaat ten opzichte van het F-gassen certificaat dat bedrijven behalen die daarmee slechts aan de nieuwe wettelijke verplichting voldoen.  

Stichting Emissiepreventie Koudetechniek

Alpha ondersteunt het doel van STEK: het zoveel mogelijk beperkten van emissies van koudemiddelen.

Als STEK gecertificeerd bedrijf staat Alpha voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koudetechniek.
   
Erkend Installateur Zonnestroom (PV)


 


 


ALLES BEGINT BIJ ALPHA