E-Commerce

Voorraadbeheer op afstand

Alpha Groep biedt de klanten een bijzondere faciliteit voor het beheer van hun voorraad. Terwijl de voorraad zich fysiek bevindt in de opslagruimten van Alpha Groep, kan de klant via het internet en een speciaal ontwikkeld programma die voorraad beheren.

De gebruiker kan op afstand de stand van de voorraad bekijken, afroeporders plaatsen, verzendopdrachten geven etc. Alpha Groep voert het werk uit en de gebruiker heeft er pas weer omkijken naar als zijn klant meldt dat de goederen, precies zoals afgesproken, binnen zijn.

Met dit E-commerce programma, aangeboden door Alpha Connect, maken we de klant baas in het magazijn van Alpha Groep.


Decentraliseren

Het E-commerce programma van Alpha Groep voorziet in een fijnmazige autorisatie op drie niveau's. Er is een hoofdbeheerder bij de klant. Die kan beheerders aanstellen en aan elke beheerder bepaalde beperkte bevoegdheden geven. Elke beheerder kan op zijn/haar beurt gebruikers aanstellen en aan die gebruikers een deel van zijn bevoegdheden overdragen. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat deze gebruiker alleen bevoegd is om bepaalde goederen af te roepen. Een andere gebruiker mag bepaalde informatie niet te zien krijgen. Weer een andere gebruiker is een klant van de klant, waarvoor BTW en verzendkosten moeten worden berekend.


De mogelijkheden zijn zeer flexibel en de specialisten van Alpha Connect helpen de klant bij het opzetten van de autorisatie. Alpha Groep-klanten, die het systeem gebruiken, hebben er grote efficiencywinst mee gerealiseerd.


Overzichten

De (hoofd)beheerder houdt overzicht op alles. Elke handeling is vastgelegd en uit die database komen interessante historische gegevens. Denk aan bestelomvang per afnemer, omloopsnelheid, gemiddelde ordergrootte, vergelijking van periodes of artikelen. Met dit E-commerce programma is de klant bij Alpha Groep baas in huis. Praat eens met de mensen van Alpha Connect over de mogelijkheden voor uw logistiek.

 

Meer info? Bel ons: 0186 - 618077 of mail ons: info@alpha-groep.nl


ALLES BEGINT BIJ ALPHA